VELIKA PODRŠKA I DONACIJA STIGLE IZ ŠVAJCARSKE

Vaterpolisti Partizana pružili su odličnu partiju u šestom kolu Lige šampiona protiv ekipe Pro Reka. Đenovljani, koji su glavni favoriti za osvajanje Lige šampiona ove sezone, nisu dozvolili iznenađenje, ali su tek u finišu meča uspeli da slome otpor Crno-belih i slave rezultatom 12:7.

“Crno-beli lavovi” su od prvog do poslednjeg minuta imali osmog igrača na tribinama. U Đenovu je iz Švajcarske autobusom stiglo pedesetak navijača grupe “Grobari Cirih”, koji su od prvog do poslednjeg minuta žestoko bodrili beogradskih sastav. Nadjačali su simpatizere domaćeg kluba i pomogli mladim vaterpolistima Partizana da pruže kvalitetnu partiju.

Sem podrške sa tribina, navijači iz Ciriha su pomogli i u akciji za pomoć klubu koji je u teškoj materijalnoj situaciji. Sakupili su oko pola miliona dinara, koje će klub iskoristiti za kupovinu osam tona mazuta, što ce biti dovoljno za pet dana grejanja bazena.

– Izuzetno smo zahvalni navijačima iz Ciriha. Oni nisu samo navijači, vec su i članovi naše, Partizanove porodice, a porodica se ne napušta kad je najteže. Uz navijače kakvi su “Grobari Cirih” nikad nismo samo sami – poručio je direktor Partizana Mirko Bradajić.

Ovo nije prvi put da navijača iz Ciriha pomažu Partizanu. Njihova organizacija je i ranije dolazila na evropske utakmice Partizana i pomagala klub.

Nakon utakmice navijači su sa igračima i stručnim stabom otišli na večeru, gde je nastavljeno druženje uz obostranu želju da uskoro dodje do novog susreta.