ZLATNI VATERPOLISTI UGOSTILI MLADE NADE PARTIZANA

Gest za pohvalu! Andrija Prlainović, Živko Gocić i Milan Aleksić ugostili su Partizanove dečake iz generacije 2002., i mlađe.

Dobro je poznato u kakvom se problemu crno-beli nalaze, a nakon što smo u prethodnim danima imali prilike da čitamo apele bivših i sadašnjih igrača, iz Mađarske nam stiže nova lepa vest. Naime, generacija Partizanovih dečaka rođenih 2002. i kasnije, biće gosti u mađarskom Solnoku, a sve u režiji naših proslavljenih reprezentativaca, u čijem će domaćinstvu naši klinci imati prilike da uživaju narednih nekoliko dana.

„Mi znamo kako smo vaspitani i odakle smo potekli gde smo naučili da budemo ljudi i šampioni. Smatrali smo da je najmanje sto možemo da uradimo da ih pozovemo u našu drugu kucu što Solnok jeste. Pozvali smo generaciju dečaka koju trenira Ćirić koji je deo naseg reprezentativnog tima“, rekli su maltene u glas Gocić i Aleksić.

„Sazreo sam na Banjici dosao sam jako mlad i znam koliko mi je redovno treniranje i celokupna škola na Banjici značila da postanem to što jesam. Ako smo već ukazivali na probleme mislim da je ovo najmanje što smo mogli da pomognemo ovim dečacima“, istakao je Prlainović

Izvor: supersport365