NOVI PROBLEM ZA DŽIKIĆA: MARINKOVIĆ TRI NEDELJE VAN TERENA

Veliki problemi sa povredama na niskim pozicijama naterali su čelnike kluba da razmišljaju i u pravcu angažovanja novog igrača.

Nove loše vesti za trenera crno-belih. Tek što se Đorđe Majstorović vratio u trenažni proces, trenera Džikića i stručni štab zadesili su veliki problemi kad je zdravstveni bilten na niskim pozicijama u pitanju.

Nakon Branislava Ratkovice i Frenka Robinsona, listi povređenih pridružio se i Vanja Marinković koji je povredio zglob na sinoćnjoj utakmici sa Solnokom. Nakon vesti da će iskusni plejmejker odustvovati sa terena dve, a Robinson četiri nedelje, novi problem predstavlja činjenica da će Marinković takođe biti duže odsutan, prema trenutnim prognozama, tri nedelje.

Iako je trener Džikić u izjavi za pojedine medije istakao da će se rešenja najpre tražiti u sopstvenim redovima, većom minutažom za mlađe igrače i spuštanjem Kenana Karahodžića na poziciju tri, prema nezvaničnim informacijama, povreda Marinkovića bi mogla da bude tas na vagi koji će promeniti mišljenje svih u klubu u pravcu aktiviranja na tržištu i potrage za novim igračima.