VELIČKOVIĆ I MAJSTOROVIĆ NA PRAGU PARTIZANA

Ono što se spekulisalo nekoliko dana, dobilo je potvrdu i kod izvora našeg portala. Novica Veličković i Đorđe Majstorović su blizu dolaska u Partizan.

Nekadašnji ljubimac grobara načelno je dogovorio povratak u Partizan, i kako trenutno stvari stoje, čeka se završetak ABA lige, te i definitivni raskid ugovora sa turskom ekipom da se dogovor i ozvaniči. Ono što svakako dodatno raduje je činjenica da nisu nerealne šanse ni da Veličković ostane u Partizanu i naredne sezone. Treba istaći i činjenicu da je ljubimac crno-bele publike odbio dve unosne ponude iz Španije i prihvatio skromnije finansijske uslove da bi obukao dres Partizana.

Metalac je u ozbiljnim problemima, klub se suočava sa teškom situacijom, te je pitanje na koji način će završiti sezonu. Nažalost, jedna lepa priča neće biti nastavljena, a trud prvog čoveka valjevskog kluba neće uroditi plodom, te će se ekipa suočiti sa odlaskom najbitnijih igrača. Jedan od njih, Đorđe Majstorović, karijeru će nastaviti u Partizanu, kako tvrde naši izvori, dilema je samo da li će pojačati crno-bele pred početak domaće lige, ili biti prvo pojačanje za narednu sezonu.