SAŠA PAVLOVIĆ TREĆI PUT U CRNO-BELOM?

Kriza drma Panatinaikos. Grčkom velikanu ove sezone ne cvetaju ruže. Situacija je u nekoj meri već eskalirala pre određenog vremena kada su cela ekipa i stručni štab kažnjeni oduzimanjem mesečne plate.

Kako prenose pojedini mediji, uskoro se mogu očekivati i oštrije reakcije i odlazak pojedinih igrača, a među njima je i Saša Pavlović. Prirodno, odmah se krenulo sa spekulacijama o povratku u Partizan, te je i Sportski žurnal pomenuo takvu mogućnost.

Iz nezvaničnih, ali dobro obaveštenih izvora, saznajemo da takva mogućnost nije nerealna, ali je, iz više razloga još uvek na dugom štapu. U ovom trenutku postoji nekoliko mogućih raspleta trenutne situacije, od mogućnosti da Pavlović ove sezone obuče dres koji je nosio do nedavno, do one gde bi sa još dva, tri iskusnija igrača predvodio neku novu grupu momaka, neki novi Partizan od početka naredne sezone.

Naredni period pokazaće koliko je ova priča realna, mnogo toga je još uvek u magli, ali jedno je sigurno, navijači će s radošću dočekati Pavlovića ponovo u crno-belom dresu ukoliko do toga dođe.