LJAJIĆ I JOVETIĆ NOVČANO KAŽNJENI ZBOG SVAĐE SA MANČINIJEM!

Inter zapretio – sledeći ko bude dirao trenera, biće još drastičnije kažnjen.

Ogromna prašina podigla se u Italiji pošto je Lacio savladao Inter na Đuzepe Meaci (2:1), najviše iz razloga što su mediji počeli da bruje o velikoj svađi unutar svlačionice Nerazura. Novinari su kasnije utvrdili da je Stevan Jovetić ušao u žestoki verbalni obračun sa Robertom Mančinijem, a šuškalo se da je u istu svađu bio umešan i Adem Ljajić, a celu priču nešto kasnije demantovao je italijanski stručnjak rečima da je bilo samo razmene mišljenja.

A današnje izdanje milanskog lista Gazeta delo Sport izašlo je sa naslovom – Ljajić, Jovetić i Melo su novčano kažnjeni! Prva dvojica zbog svađe sa Mančinijem, Brazilac zbog svojih kung-fu gluposti, koje su Inter koštale pobede!

Iako su kazne tek po pet odsto od mesečne plate, što u Ljajićevom slučaju iznosi 7.500, a Jovetićevom 12.500 evra, Inter je tako želeo samo da uputu upozorenje celom timu koje glasi:
“Više nema bilo kakvih rasprava sa trenerom! Ko bude ‘dirao’ Roberta Mančinija, biće još drastičnije kažnjen!”

Sve razmirice rešene su unutar kluba, što znači da slučaj neće ići Sudu za arbitražu, a Inter je najavio da će svaki sledeći ispad igrača biti kažnjavan daleko većim sumama novca. Felipe Melo je zbog crvenog kartona i nepromišljenog udaranja Lukasa Bilje kažnjen sa 10.400 evra.

Roberto Mančini zaštićen je kao beli medved.

O ovoj, i ostalim vestima diskutujte na našem forumu: forum.volimpartizan.net