PARTIZAN – ODLAZI ABU?!

Uz Andriju Živkovića najbolji fudbaler Partizana od početka sezone, mogao bi već na zimu da naplati odlične partije na evropskoj sceni u crno-belom dresu.

Abubakar Oumaru je sa pet postignutih golova u Ligi Evrope ove jeseni potvrdio da je jedno od retkih pravih pojačanja koja je klub iz Humske angažovao tokom leta.

Međutim, posle eliminacije Partizana sa evro-scene i praktično izgubljene trke za titulu na domaćoj sceni, pojavile su se spelulacije da bi napadač Partizana mogao već na zimu da napusti Humsku.

Svoja saznanja na tu temu danas je preneo i ”Kurir”, koji navodi da je za Oumarua u Humsku već stigla jedna konkretna ponuda u iznosu od 1.2 miliona evra, ali se ime zainteresovanog kluba ne navodi.

Međutim, veliko je pitanje da li će taj transfer biti realizovan u narednih mesec dana, pošto je u Humskoj na delu priprema izborne Skupštine na kojoj bi mandat trebalo da dobije novo rukovodstvo.

U svakom slučaju, ukoliko se crno-beli odluče da prodaju Oumarua, klub bi mogao da zaradi, s obzirom da je ovaj fudbaler letos stigao kao slobodan igrač.

O ovoj, i ostalim vestima diskutujte na našem forumu: forum.volimpartizan.net