MURIĆ: JOŠ SE LOVIM

Nisam osećao tremu, jedva sam čekao da se vratim na parket. Ne osećam bol, više je u glavi, ali i to je malo – rekao je košarkaš Partizana posle šestomesečne pauze.

Košarkaši Partizana konačno su u tekućoj sezoni vezali dve pobede. U jednom od najlakše izvojevanih trijumfa u novoj takmičarskoj godini u regionalnom takmičenju (Metalac – 81:70), crno-beli dres je posle šestomesečne, pauze zbog operacije ramena, obukao Edo Murić.

Slovenački reprezentativac istakao je posle meča u “Pioniru” da treme nije bilo, dodavši da je jedva čekao da se vrati na parket.

– Trebaće mi još nekoliko mečeva da se u potpunosti vratim na teren. Dobro se osećam. Još se malo lovim, tražim sigurnost. Čekam da uđem u formu, treneri mi daju minute kako bi se što pre vratio. Svaki put ću igrati minut više. Ne osećam bol, više je u glavi, ali i to je malo – rekao je Murić

Mladi Slovenac naglasio je da izabranici Petra Božića gledaju samo napred.

– Bitno je da smo dobili i da se penjemo. Super je ekipa, imamo dosta mladih igrača koji daju energiju, stariji iskustvo. Imamo probleme sa povredama, nikako da svi odjednom treniramo, nadam se da će to da se promeni – rekao je Murić za “Mozzart sport”.

O ovoj, i ostalim vestima diskutujte na našem forumu: forum.volimpartizan.net