ELITA U HUMSKOJ: PARTIZAN DOLAZE DA GLEDAJU JUVE, SITI, MARSEJ, BORUSIJA…

Stižu i nemački navijači, još ima juga u prodaji

Presudna utakmica za klub i šansa da pojedinci skrenu pažnju na sebe. Susret Partizana i Auzgburga odlučujuči je sa takimčarskog i zanimljiv sa tržišnog aspekta. Za mnoge fudbalere završni meč grupne faze Lige Evrope prilika je da sebe preporuče odlasku u neku bogatiju sredinu.

Mesta u ložama stadiona u Humskoj 1 obezbedili su „jaki igrači“, u Beograd skaute šalju, između ostali, Juventus, Mančester Siti, Marselj, Anderleht, Borusija iz Menhengladbaha… Biće tu i menadžera manjih klubova poput Kjeva, Osasune i, na primer, Apolona sa Limasola, koji je u prošlosti posredstvom menadžera Pinija Zahavija blisko sarađivao sa crno-belima, nije isključeno da Kiprani opet nekog „šacuju“.

Na tribinama Partizanovog stadiona biće i navijači Augzburga. Nemci su potvrdili rezervaciju oko 1.000 ulaznica, biće smešteni na sektoru H na severnoj tribini, za koju – na ostalim sektorima – još ima mesta.

Kao i za južnu. Doduše, ne preterano, tek nekoliko stotina, ali se na osnovu dinamike prodaje očekuje da već sutra najvatrenije pristalice crno-belih obezbede mesta na jugu.

Što se tiče ostalih sektora, iz Humske su potvrdili da ulaznica ima u prodaji. Cene su 1.000 dinara za južnu i severnu, 1.800 za bočne delove istoka i zapada, odnosno 2.500 za centralna mesta na tribinama. Osim na blagajnama stadiona Partizana, koje rade svakog dana od deset časova, ulaznice se mogu kupiti i u prodavnici Tiketlajna u dvorani Doma sindikata.