NOVI PROBLEM ZA PARTIZAN – ANDRIĆ TRI MESECA VAN TERENA!

Loše vesti za Partizan i pre svega Mihajla Andrića. Mladi Kragujevčanin će ponovo morati na dužu pauzu pošto su poslednji pregledi pokazali da – suprotnom prvim utiscima i nadi da je u pitanju samo istegnuće tetive – Andrić obnovio povredu pete metatarzalne kosti. Kako saznaje MOZZART Sport u klubu, 21-godišnja “trojka” stoga će morati na operaciju zbog koje će pauzirati oko tri meseca.

U prevodu – neće igrati ni na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

Ostaje još da se vidi da li će zahvat biti obavljen u Srbiji ili u inostranstvu, ali i da li će u svetlu najnovijih dešavanja uprava kluba pojedinim igračima koji su imali ugovor do kraja kalendarske godine – Danilu Anđušiću na primer – ponuditi duži boravak u Partizanu.

Podsetimo, Andrić se prvobitno povredio tokom letnjih priprema, pauzirao je mesec dana, vratio se u večitom derbiju, ali je ubrzo morao ponovo do ambulante. Nadali su se u Partizanu da je u pitanju samo tetiva, čekali da padne otok, ali kada je se to i desilo nije donelo dobre vesti.

Jedino ohrabrujuće u celoj situaciji je informacija da bi Edo Murić trebalo da se uskoro vrati na terenu, već u naredne dve nedelje.