ON ĆE DA IGRA JOŠ SAMO MALO: SAŠA ILIĆ NAJAVIO KRAJ KARIJERE!

„Nisam još prelomio, ali ovo je najverovatnije poslednja sezona u mojoj karijeri“, poručio legendarni kapiten Partizana.

„Ja bi da igra još malo, jer je Sale samo jedan“… Čuvena pesma navijača Partizana neće još dugo biti aktuelna na tribinama stadiona u Humskoj. Ikona kluba i dugogodišnji kapiten Saša Ilić otkrio je u razgovoru za Informer da će na kraju ove sezone verovatno okačiti kopačke o klin.

Imao je Partizan možda i bolje igrače u bogatoj istoriji, ali niko nije obeležio novu epohu kao sjajni vezni fudbaler. Od 1996.godine kada je debitovao za prvi tim Ilić je bio glavni sastojak svih uspeha crno-belih. Do te mere da se Grobari i danas pitaju kako će Partizan da izgleda bez njega.
„Ne volim da pričam do kada ću da igrati i da li je Partizan isti sa mnom ili bez mene. Ipak, ovo je verovatno moja poslednja sezona u karijeri. Nisam još prelomio, ali najverovatnije je poslednja“, rekao je za Informer legendarni kapiten Partizana.

Jedan od najboljih igrača u istoriji kluba iz Humske osvojio je deset titula prvaka države sa crno-belima, pa ne čudi što mu kriza rezultata i igre Partizana izuzetno teško padaju. On je poručio da ne pamti kada je aktuelni šampion bio u ovakvoj situaciji.
„Sećam se da smo mi jedne sezone imali 20 bodova više od Zvezde, a da su oni jednom bili 15 bodova ispred nas. Ipak, na pola sezone da neko ima 21 bod prednosti, to ne pamtim. Nikome nije svejedno zbog ovog što se dešava. Plaćamo danak igranja i na dva fronta, tu su i povrede. Iskreno, na početku sezone smo se nadali u plej-of i da ćemo lako da stignemo Zvezdu kad se bodovi podele. Ipak, večiti rival je otišao predaleko“.

Kapiten crno-belih prihvatio je odgovornost za slabe rezultate Partizana, a teret krivice nije hteo da prebacuje na čelnike kluba.
„Ceo klub je u krizi i svi snosimo odgovornost za ovo što se događa. Ipak, mi igrači moramo da budemo skoncentrisani na teren i ne treba da se osvrćemo na ostale stvari“,dodao je Ilić.

(Foto Star Sport)