Slaviša Jokanović se vraća u Čempionšip?

Uspeh iz prethodne sezone sa Votfordom nije zaboravljen, ali srpski trener je ugovorom vezan za Makabi

Englezi opet žele Slavišu Jokanovića. Srpski stručnjak koji predvodi Makabi iz Tel Aviva je i kao igrač i kao trener ostavio trag na Ostrvu što se očigledno ne zaboravlja. Prema informacijama ostrvskih medija, Jokanović je jedan od kandidata za trenera Fulama.

Klub iz Londona je nedavno otpustio Kita Simonsa nezadovoljan rezultatima u dosadašnjem delu sezone. Fulam je zacrtao plan da se ove sezone vrati u Premijer ligu, ali sa Simonsom to nije funkcionisalo i posle 16 kola, Fulam se nalazi na 12. mestu. Ceh je platio trener, a u izboru njegovog naslednika treba biti pažljiv jer Fulam više nema pravo na grešku ako hoće nazad u elitu.

Jokanovića je preporučila sjajna prošla sezona sa Votfordom kada je ovaj klub doveo do plasmana u Premijer ligu. Ipak, nije dobio šansu da debituje u Premijer ligi jer klub nije želeo da nastave saradnju. Potom je sa Makabijem napravio veliki uspeh plasmanom u Ligi šampiona i pitanje je kako Englezi misle da se dokopaju srpskog stručnjaka kada je on ugovorom vezan za Izraelce.

Pored Jokanovića, kao potencijalni naslednici Simonsa u Fulamu se pominju Najdžel Pirson, Alan Kurbišli, Stiv Brus, Uve Rezler i Pol Lambert