Jadran u ovom trenutku ipak prejak za mladi tim Partizana

Konačan rezultat 11:13, po četvrtinama 2:3, 3:5, 3:4, 3:1.

Smušeno i nervozno su ušli vaterpolisti Partizana u meč, što su gosti iskoristili, te nakon dva napada kada je udarce zaustavio Rističević, poveli golom Ranđića na početku 3. minuta utakmice. Ofanzivu gostiju presekao je tajm-autom trener domaćih, pa je delovalo da se Partizan trgnuo. U dva uzastopna napada izboren je igrač više, a golovima Manojlovića i Tanaskovića crno-beli su uspeli da preokrenu. U međuvremenu Janović nije iskoristio peterac. Ipak do kraja četvrtine Jadran je povratio inicijativu, te uspeo da preokrene golovima Popadića i Janovića. Crno-bele je u igri u tim trenucima držao golman Rističević s nekoliko sjajnih odbrana.

Na startu druge četvrtine Vidović nakon napada sa igračem više povećava vođstvo gostiju, da bi zatim usledio period dobre igre crno-belih. Nekoliko dobrih odbrana krunisano je golovima Jakšića i Drašovića za izjednačenje. Kada je delovalo da su domaći vaterpolisti konačno preuzeli inicijativu, usledio je hladan tuš, nekoliko loših odluka u napadu, smušenih reakcija u odbrani i na semaforu je stajalo 4:6. Uspeo je Partizan golom Gilena da smanji zaostatak, ali u finišu četvrtine Jadran dolazi do tri gola prednosti.

Kako je trebalo igrati u odbrani tokom celog meča demonstrirali su crno-beli u prvih 5 i po minuta treće četvrtine, međutim, ovaj put je zakazao napad. Golovima Subotića smanjen je zaostatak na samo jedan gol razlike ali je i nekoliko napada očajno realizovano te je propuštena šansa za definitivni priključak što su gosti kaznili vrlo brzo sa dva gola Kovačića. Radojević smanjuje 8:10, ali Vidović i Kovačić pogađaju za veliko vođstvo Jadrana pred poslednji period igre. U međuvremenu viđena je i jedna komična situacija kada je Vidović skočio da izblokira izvođenje peterca te je isključen. Pomenuti peterac, koji Gogov nije iskoristio, je ponovljen, ali ni Drašović nije bio precizan.

Na početku poslednje deonice, viđena je kanonada crno-belih, dva gola Subotića, gol Jakšića, i Partizan je ponovo u igri. Ipak, naredna dva napada Gogov nije iskoristio, što je kaznio Pješivac, te je na kraju Jadran uspeo da utakmicu mirno privede kraju.