Ocene: Prst na čelo pa razmislite da li ste za profesiju kojom se bavite

U normalnom okruženju bolan poraz od odličnog protivnika značio bi vrednu lekciju koja bi vremenom svojim poukama anulirala osećaj poniženja istim, današnji poraz za sutrašnju pobedu. Za članove uprave smo sigurni da nema leka, a za Ljubinka Drulovića i igrače možemo samo da se nadamo da imaju mrvicu ponosa i gram inteligencije da konačno porazmisle da li i dalje ima smisla da se bave poslom kojim se bave na način na koji to trenutno rade.

Filip Kljajić (5): Ako i razumemo da je kod nekih golova bio nemoćan, postavljanje živog zida i sama reakcija kod tog trećeg gola su za nisku ocenu. Nadajmo se da je ovo samo loše veče.

Miroslav Vulićević (5): Najgora partija Vulićevića u dresu Partizana, koju ne može da ublaži ni asistencija za jedini gol, reakcije kod četvrtog, a pogotovo drugog gola Atletika bile su katastrofalne.

Aleksandar Subić (5): Očajan je bio i mladi bek, iako je na neki način ostao u senci još lošijih kolega iz odbrane. Ostaje pitanje po čemu je zaslužio toliko kredita i minuta pre Nikole Lekovića.

Fabricio Dornelas (5): Podsetio na katastrofalne partije sa početka sezone. Bukvalno svaka lopta koja je išla u šesnaesterac pravila je haos štoperima Partizana, a u slučaju Brazilca na to su se nadovezali i novi nerezonski faulovi.

Gregor Balažic (5): Kratko je bio na terenu, i nažalost, doživeo tešku povredu. Ipak, za vreme provedeno na terenu uspeo je da se potpuno uklopi u haotično izdanje cele odbrane.

Marko Jevtović (5): Tek tu i tamo uz neki faul pokazao da je prisutan na terenu, veći deo utakmice statirao, kao po običaju.

Saša Lukić (6): Jedan od retkih koji je večeras pokazao petlju, nekoliko puta žustro reagovao u defanzivi, presekao neke napade u začetku, nije se libio da traži loptu i preuzme odgovornost.

Stefan Babović (6.5): Nije se mnogo video u prvom poluvremenu, ali je u drugom u određenom periodu utakmice odigrao odličnu rolu, koju nažalost, njegovi saigrači nisu materijalizovali.

Petar Grbić (5): Da se neko može oceniti nulom to bi večeras bio Petar Grbić. Šta uopšte komentarisati posle večerašnje partije gde je njegov najveći domet bio da se lopta ne odbije od njegove noge, zaista bi bio atak na zdrav razum da ovaj momak i dalje dobija šansu pre nekih drugih koji nisu imali adekvatnu minutažu.

Alen Stevanović (5): Sem jednog pokušaja polukontre i dodavanja za Oumarua večeras od Stevanovića videli smo jedno veliko ništa.

Abubakar Oumaru (7): Odigrao poluvreme i pokazao da je jedan od retkih koji imaju šta da pokažu ne birajući protivnika. Nadajmo se da obnovljena povreda neće značiti dužu pauzu.

Lazar Ćirković, od 26. minuta (5): Potpuno se uklopio u očajno izdanje ekipe, loše postavljanje, nerezonski faulovi, totalno odsustvo koncentracije i hrabrosti.

Ivan Šaponjić, od 46. minuta (5): Imamo razumevanja za mladost ovog momka, ali i savet da više vremena provede trenirajući a manje pričajući o minutaži koju bi trebalo da dobije.

Nikola Ninković, od 73. minuta (5): Kao i u slučaju Grbića, pitamo se kako na ostatak tima deluje činjenica da ovaj momak iznova i iznova dobija poverenje a ne vraća ga ničim na terenu.

Ljubinko Drulović (5): Imali smo razumevanja, ali Drulović ne pokazuje da je u bilo čemu bolje rešenje od prethodnika. Nastavio je u negativnom smislu, utabanim stazama prethodika, katastrofalne izmene, postavke, anarhija na terenu, odsustvo timskog duha, nedostatak energije i zalaganja, ne pokazuje baš, baš ništa čime bi dokazao da je zaslužio mesto trenera Partizana. Nadajmo se da ćemo u narednom periodu videti bar nešto pozitivnije.

Foto: PARTIZAN.RS