Živković spreman za Radnik

Marko Jevtović i Saša Ilić su počeli da treniraju, ali osećaju bolove. Ima još sasvim dovoljno vremena da se njihovo stanje poboljša i da pomognu u Surdulici – kaže doktor crno-belih Ilija Rosić

Najveći problem Partizanu u predstojećoj utakmici sa Radnikom, u Surdulici, biće – povrede fudbalera. Baš kao i u meču sa Čukaričkim, crno-beli sigurno neće moći da računaju na nekoliko standardnih prvotimaca, iako ima i ohrabrujućih vesti iz medicinskog tima šampiona.

To se, pre svega, odnosi na povratke Marka Jevtovića i kapitena Saše Ilića, koji polako ulaze u trenažni proces, bez obzira što još osećaju nelagodnost prilikom napora.

– Rešili smo problem sa prehladom, ali ostalo je još nekoliko fudbalera koji su pod znakom pitanja za utakmicu sa Radnikom. To se odnosi na Abubakada Oumarua, koji nam je javio da trenira smanjenim intenzitetom i neće braniti boje Kameruna. Isto se odnosi i na Gregora Balažica, na koga verovatno nećemo da računamo u Surdulici – kaže za “Sport” dr Ilija Rosić.

Kakva je situacija sa Andrijom Živkovićem, Markom Jevtovićem i Sašom Ilićem?

– Marko Jevtović i Saša Ilić su počeli da treniraju, ali osećaju bolove. Ima još sasvim dovoljno vremena da se njihovo stanje poboljša i da pomognu u Surdulici. Živković će na kontrolu sutra i velika je verovatnoća da će biti u redu do srede – dodaje Rosić.