Pantić trener, Stevanović sportski direktor Partizana!?

Umesto Zorana Milinkovića na klupu srpskog prvaka trebalo bi da sedne Milinko Pantić, dok će zamena za Dragana Ćirića gotovo izvesno biti nekadašnji strateg crno-belih

Čelnici Partizana su konačno na pravom putu da reše goruće probleme u stručnom sektoru kluba – Milinko Pantić je kandidat za trenera, dok će funkcija sportskog direktora gotovo izvesno biti poverena nekadašnjem strategu Goranu Stevanoviću.

Posle katastrofalnih rezultata na domaćoj sceni bilo je jasno da aktuelni šef struke Zoran Milinković ne može da trgne tim iz letargije u koju je zapao, pa su rukovodeći ljudi kluba iz Humske danima grozničavo tražili adekvatno rešenje za klupu šampiona.

Posle višednevnih sastanaka, razgovora i opipavanja pulsa potencijalnih kandidata, rukovodstvo Partizana je odlučilo da čelne funkcije u sportskom sektoru poveri tandemu nekadašnjih igrača crno-belih, koji su, navodno, već dali načelan pristanak da preuzmu brigu o takmičarskom pogonu “parnog valjka”.

Milinko Pantić je posle igračke karijere, tokom koje je postao jedna od ikona madridskog Atletika, najpre radio u omladinskoj školi crveno-belih, da bi potom preuzeo i brigu o B timu “jorgandžija”. Pre dve sezone se okušao kao prvi strateg azerbejdžanskog Bakua.

Pošto je prvenstveni meč sa Voždovcem isuviše blizu (nedelja, 16.00), izvesno je da će Milinković predvotiti crno-bele na gostovanju “zmajevima”, a duel na Vračaru biće mu verovatno i oproštajni od klupe srpskog prvaka.