Lista pojačanja: Dragičević, Perović ili Raković, stranac na pleju?

Kako naš portal nezvanično saznaje, u toku su pregovori sa trojicom igrača na poziciji centra. Intenzivna potraga za strancem na poziciji plejmejkera!

Nakon turbulentnih dana, konačno lepe vesti stižu iz KK Partizan. Naime, prema informacijama portala volimpartizan.net, Partizan bi već do kraja nedelje mogao dobiti novog plejmejkera i to bi, kako nezvanično saznajemo, trebalo da bude inostrano pojačanje! Imena nisu precizirana, a s druge strane, KK Partizan je u potrazi i za novim centrom, izbor je sužen na dva imena na poziciji petice, a u pitanju su Milovan Raković i Kosta Perović. Na poziciji četvorke trenutno se pominje samo jedno ime, i to Vladimir Dragičević. Stidljivo se pominje i mogućnost da će, ukoliko ne dođe do dogovora sa Dragičevićem, Partizan probati da dovede nekog drugog stranog košarkaša kao pojačanje za tu poziciju, ali konkretna imena za sada, kao i u slučaju pojačanja na poziciji plejmejkera nisu poznata.

O Vladimiru Dragičeviću se već dosta zna. Reč je o 29-godišnjem crnogorskom košarkašu, prošle sezone članu turskog Banvita. Dragičević se i ranije pominjao kao pojačanje crno-belih, a već je dugo poznata njegova ljubav prema Partizanu i želja da jednog dana obuče crno-beli dres.

Milovan Raković je, s druge strane, novo ime koje se pominje kao moguće pojačanje crno-belih. On je trenutno član Turk-Telekoma. Ima 30 godina i od 2007. je promenio šest klubova u inostranstvu.

Možda je trenutno najrealnije pojačanje Kosta Perović, koji već trenira sa Partizanom, ali pitanje je u kakvoj se formi trenutno nalazi, pa ćemo rasplet ove situacije videti narednih dana kada stručni štab donese odluku o njegovom angažovanju. U svakom slučaju je pozitivna stvar što se nakon nekoliko teških meseci nazire poboljšanje u smislu rada na pojačanjima i poboljšanju igračkog kadra u narednoj sezoni.