ĐANI ĆURĆIĆ MILINKOVIĆU: Zorane, najgori si trener u istoriji Partizana

Bivši igrač crno-belih posle pobede Zvezde opleo po Milinkoviću i njegovom asistentu Lončaru.

Bivši igrač Partizana Saša Ćurčić poludeo je zbog poraza crno-belih u 149. derbiju i stratega crno-belih Zorana Milinkovića nazvao najgorim trenerom u istoriji kluba!

Popularni Ðani Kuriru se javio iz Londona, gde je gledao večiti derbi, i istakao da Milinković nije kapacitet za Partizan. On je takođe kritikovao njegovog pomoćnika Zorana Lončara, za koga smatra da je Terzićev doušnik.

Nisu kapacitet

– Kiza Milinković je najgori trener u istoriji Partizana, a Zoran Lončar, njegov pomoćnik, obična devojčica i cinkara Zvezdana Terzića! Ne mogu oni da vode Partizan, nisu kapacitet za takav klub – kazao je na Ćurčić i dodao:

– Nadam se da je Milinković već bivši jer, u suprotnom, crno se piše svima nama iskrenim partizanovcima. Što se mene tiče, on je završio. Već sam poslao svoje mišljenje Zečeviću i Tumbakoviću, pa ako i oni ne preduzmu ništa da se ti Terzćevi doušnici smene, onda ću krenuti u kampanju protiv njih.

Saša Ćurčić osvrnuo se i na svoje fudbalske dane, kada je u OFK Beogradu igrao zajedno sa Zvezdanom Terzićem i Zoranom Lončarom.

Ima neka tajna veza

– A vezu između Terzića i Lončara bolje da ne objašnjavam. Odlično ih poznajem obojicu jer su imali tu čast da igraju sa mnom u istom timu. Ako se za Zvezdana uopšte može reći da je nekad igrao fudbal – zaključio je Ćurčić.

Saša Ćurčić već pet godina živi u Londonu i bavi se privatnim biznisom. Završio je fakultet za plemenite metale, otvorio je kompaniju koja se bavi tom granom i, kako sam kaže, zadovoljan je kako mu ide posao. Što se tiče fudbala, pri dolasku u Englesku radio je kao koordinator u Mančester sitiju, ali je odlučio da se oproba i u nekim drugim stvarima.

Ćurčić je istakao da nema nameru da se vraća u srpski fudbal, iako svaki put kad dođe u Srbiji poseti Partizan, ali ne želi da se aktivnije uključi u taj posao. U Londonu se druži s našim reprezentativcima Branislavom Ivanovićem i Nemanjom Matićem, jer ima stan blizu stadiona Čelsija.

Cene ga i dalje

DEJLI MEJL: ĐANI JE HEROJ

Engleski Dejli mejl nedavno je objavio listu od 50 fudbalera koji su nastupali u Premijer ligi, a koje je svrstao među „kultne heroje“ ovog takmičenja.

Vrlo je interesantno da je Saša Ðani Ćurčić pozicioniran na visoko sedmo mesto. Nekadašnji fudbaler Partizana, pa Boltona i Aston Vile, prema njihovom mišljenju, mogao je da napravi čudo od svoje karijere samo da je imao malo „normalniju“ glavu.