Veljko Paunović novi trener Partizana?

Nakon sinoćneg kiksa Partizana u večitom derbiju, uprava crno belih rešila je da se zahvali dosadašnjem treneru Zoranu Milinkoviću i na njegovo mesto imenuje zlatnog trenera, Veljka Paunovića

Posle kiksa protiv Čukaričkog smenjen je Marko Nikolić, posle mnogo težeg poraza od Zvezde zaljuljala se stolica i Zoranu Milinkoviću, da li je ovo prilika za Veljka Paunovića?

Kako nezvanično saznajemo Veljko Paunović je dobio zvaničnu ponudu Partizana i u naredna 24 časa bi trebao da se izjasni da li prihvata funkciju šefa struke.

Zoran Milinković kao da nije dorastao Partizanu, podsećanja radi od dva derbija nije dobio ni jedan, izgubio je utakmicu sa Čukaričkim u finalu kupa, a u ovoj sezoni beleži jako loše rezultate, sem pobede nad Steauom naši navijači nisu mogli ništa drugo da vide. Da li je razlog loše selekcije ili ne, o tome je trener trebao ranije da razmišlja.

Veljko Paunović je dete Partizana, sin čuvenog Blagoja Paunovića. Za Partizan je igrao u dva navrata, u drugom mandatu bio na korak od Lige šampiona kada je naš tim ispao od Fenerbahčea, dok je kao trener ime stekao sa zlatnim orlićima koje je do titule šampiona sveta predvodio juna ove godine na Novom Zelandu.