Časovi ljubavi – ”Dule, legendo Partizana, hvala ti za sve!”

Iako su u Partizan stigli kao stranci, posle jučerašnjih događanja u Partizanu su, možda i više nego mnogi drugi, još jednom izrazili zahvalnost Dušku Vujoševiću za sve što je učinio za njih kao trener Partizana.

Možemo slobodno reći, juče je nova uprava Partizana donela istorijsku odluku, da se odrekne usluga trenera koji je predvodio Partizan tokom decenijske dominacije u zemlji i regionu, uz plasman na fajnal-for Evrolige, i da započne ”novu eru” crno-bele istorije.

Prema očekivanju, odlazak Duška Vujoševića sa mesta trenera Partizana je izazvao brojne reakcije, a one koje su privukle i najviše pažnje jesu one od strane bivših igrača crno-belih.

Juče smo objavili reakciju bivšeg kapitena Partizana Žofrija Lovernja (možete da je vidite ovde ), koji je još jednom istakao koliko mu je značio rad sa Duškom Vujoševićem u Partizanu, a slične reakcije usledile su i od njegovih zemljaka Lea Vestermana i Borisa Daloa, kao i od Letonca Davisa Bertansa, članova poslednjeg Partizanovog šampionskog tima pod vođstvom trofejnog stručnjaka.

Nijedan od njih ne zaboravlja šta je Vujošević učinio za njihove karijere i naglašavaju da popularni Dule nije samo veliki trener, nego i veliki čovek.

Ipak, posle svega, zadovoljni su i što će baš Petar Božić biti Vujoševićev naslednik na klupi Partizana.

Kako su na Vujoševićev odlazak reagovali Bertans, Dalo i Vesterman… Pogledajte ovde