Subić: Partizan je veliki klub, ja njegov veliki navijač

Banjaluka je oduvek imala posebne veze i odnose sa Beogradom, a Borac sa večitim rivalima s Topčiderskog brda – Partizanom i Crvenom zvezdom.

Te veze i odnose nastavio je dojučerašnji kapiten crveno-plavih i reprezentativac Republike Srpske do 23 godine Aleksandar Subić. Brzonogi levi bek potpisao je nedavno četvorogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i biće pojačanje za tim Zorana Milinkovića koji je nekada i sam nosio dres Borca, u ratnom periodu „devedesetih” prošlog veka.

– Partizan je veliki klub, ja njegov veliki navijač. Ostvario mi se san! Ovo je neshvatljivo – ne krije uzbuđenje Aleksandar Subić.

Fudbaler za kojeg su bili, prema rečima čelnika Borca, zainteresovani mnogi evropski klubovi, nadograđivaće talenat u učesniku Lige Evrope.

– Oduvek sam želeo i maštao da izađem pred prepune tribine stadiona u Humskoj u crno-belom dresu. Hvala Bogu što mi se ispunila želja, na meni je da opravdam poverenje ljudi iz Partizana i dokažem da nisu pogrešili što su me angažovali. Konkurencija je žestoka, ali verujem u sebe, izboriću se za mesto u timu – dodao je Subić.