Živković smiruje navijače: Ljudi, ostajem do januara, dobijaćemo i u Ligi Evrope!

Eliminacija iz Lige šampiona nije poremetila planove krilnog fudbalera crno-belih

Neuspeh? Ne ako pitate igrače i stručni štab Partizana, iako je jasno da ostaje žal zbog toga što u dvomeču sa BATE Borisovim crno-beli nisu uspeli da se domognu Lige šampiona. Pesimisti su to, u skladu sa starom navikom srpskih klubova doduše, odmah povezali sa rasprodajom igrača kakvih smo se nagledali u prethodnom periodu. Naravno, najviše brige oko Andrije Živkovića, koji je pred početak sezone već jednom nogom bio van Humske, ali se obavezao matičnom klubu na vernost do zime.

Međutim u klupsku kasu se posle ispadanja od BATE-a neće sliti projektovanih 14.000.000 evra, Benfika se svaki dan raspituje… Živković ipak uverava da nema mesta bojazni oko njegove sudbine.

“Mislim da smo na to pitanje odgovorili prošli put kad smo pričali, posle Steaue, a sad samo mogu da ponovim. Sve ovo ništa ne menja u mojim ambicijama i ja sigurno ostajem u Partizasnu do januara”, kaže Živković, a njegove reči navijačima Partizana sigurno zvuče kao muzika.

O samoj utakmici i za početak onoj šansi iz šestog minuta…
“Nisam video loptu od Filipa Mladenovića jer sam očekivao da će je on zakačiti pa sam bio zatečen kad je došla do mene i loše sam je udario glavom. Ostaje žal što nismo ostvarili plasman u Ligu šampiona, ali ne zaboravite da smo i ovu utakmicu pobedili. Mogli smo možda i do trećeg gola, samo da smo malo ranije postigli taj drugi. Mislim da ova pobeda, kao i ona nad Steauom, može da nam pomogne da u Ligi Evrope igramo zapaženu ulogu i dobijamo utakmice”, optimista je Živković.