Vulićević: Ne smemo ‘grlom u jagode’

Fudbaler Partizana Miroslav Vulićević rekao je da u duelu sa BATE Borisovim i dalje sve otvoreno i istakao da veruje da će u revanšu u Beogradu sve biti bolje.

Šampion Srbije je na gostovanju u Belorusiji poražen sa 1:0 golom Mihaila Gordejčuka u 75. minutu, a revanš se igra naredne srede u Humskoj.

“Šteta što nismo izdržali do kraja, mislim da smo mogli. Znali smo da ćemo imati neku šansu iako smo imali igrača manje, Andrija Živković je imao, nije dao gol”, rekao je Vulićević.

“Došao je taj gol, možda pad koncentracije… I da je ostalo 0:0 morali bismo da damo gol u Beogradu ili dva. Sve je otvoreno”, dodao je Vulićević.

‘Crno-beli’ su meč u Borisovu završili sa deset igrača na terenu pošto je Marko Jevtović u finišu prvog poluvremena zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton.

“Mislim da je to bilo prestogo, mogao je da ga upozori, Jevtović je čak i bežao od igrača, ali je sudija to tako video. U revašu moramo da igramo oprezno, publika će nas nositi, ali ne smemo grlom u jagode, ne smemo da primimo gol. Sad smo videli gde možemo da ih napadamo, tako da će na našem stadionu i uz našu publiku biti mnogo bolje”, naveo je Vulićević.