Milinković: Poginuli smo za naše navijače!

“Zaista smo srećni, živimo svoj san, a to je Liga šampiona. Velika je stvar što ćemo do kraja godine gledati Partizan u Evropi”, rekao strateg crno-belih

Trener Partizana Zoran Milinković bio je izuzetno ponosan na svoje igrače nakon obezbeđenog plasmana u plej-of za Ligu šampiona, odnosno sigurnog učešća u grupnoj fazi Lige Evrope.

Bez obzira na osiguranu jesen u Evropi, strateg Parnog valjka poručuje da njegova ekipa tu neće stati.
“Zaista smo srećni, živimo svoj san, a to je Liga šampiona. Velika je stvar što ćemo do kraja godine gledati Partizan u Evropi. Ovi momci su poginuli za naše navijače. Obećavamo da ćemo izgarati za ove navijače i Partizan, oborili smo na pleća jednog velikana, pa što da ne i da to ponovimo ako bog da i u narednoj utakmici”, rekao je Milinković neposredno nakon utakmice.

Tradicija, kao protiv Kvins Park Rendžersa, da li te dve utakmice mogu da se porede?
“Napravili smo meč koji će se pamtiti”, kratko je poručio trener Partizana.

Da li možete da date ocenu Andriji Živkoviću?
“Ne bi trebalo trošiti reči o Anriji, želim mu da nastavi sa ovakvim igrama i radom. Srpski fudbal dobija velikog asa”.

Šta je rekao u poluvrmeneu igračima?
“Rekao sam momcima da nijedne sekunde ne smemo da prestanemo da verujemo, da ostanu mirni, da nastave da igraju, da dominiraju, jer na “lopta dobro ide” i da ćemo brzo doći do gola. Trebalo bi biti fer i priznati da je kod penala Steaua ostala sa desetoricom, ali to se desilo iz igre, iz našeg pritiska. Nismo stali i hvala velikom Bogu, sve nam se vratilo na kraju”, rekao je Milinković.

Crno-beli su u Humskoj savladali Steauu sa 4:2 i rumunskog šampiona izbacili iz daljeg takmičenja. Žreb za poslednju rundu kvalifikacija za učešće u elitnom klupskom takmičenju je u petak.

Foto: STAR SPORT