Partizan kreće sa pripremama, crno-beli ostali bez trojice igrača

Kraj odmora je i za crno-bele, u ponedeljak u 18,30 časova na Banjici Nenad Maksić proziva za početak sezone

Partizan, četvrti tim Srbije, u nove izazove krenuće bez Mijajla Marsenića (Vardar), kako stvari stoje i bez iskusnog levog krila Aleksandra Pilipovića.

On je pak nagovestio da traži novi angažman, ali će se pojaviti na okupljanju baš kao i dosadašnji kapiten Vanja Ilić koji je u završnim pregovorima sa skopskim Rabotničkim.

Golman Milan Ćućuz takođe čeka realizaciju inostranog angažmana, a ukoliko do toga ne dođe činiće golmanski trio sa Aleksandrom Tomićem i Lukom Radovićem.

Nenadu Maksiću će u radu pomagati Miša Draslar, umesto Akima Komnenića koji karijeru nastavlja u Makabiju iz Tel Aviva.

– Gro igrača iz prošle godine je tu, neće biti potrebno dodatno vreme za uigravanje, znamo se, priključiće im se i sedam, osam momaka iz druge ekipe. Prvo prolazno vreme, kada bi i trebalo do kraja da definišemo sastav je turnir u Kanjiži (14– 16. avgust), gde smo u grupi sa Vardarom i Gorenjem, a učestvuju još PIK Seged, Nekse i reprezentacija Saudijske Arabije. Zvali su nas i na turnir u Blace poslednjeg videknda avgusta… Ugovorili smo i utakmice sa Metaloplastikom i šampionom Izralea Hapoel Rišonom – istile Maksić.

SPORTSKI ŽURNAL