Danilović: Ni govora o ostavci, niti će je neko podneti, niti će je dobiti!

Munjevito se Beogradom, ali i košarkaškim krugovima, proširila vest o navodnoj ostavci Predraga Danilovića na mesto predsednika najtrofejnijeg srpskog kolektiva. Priča se na osnovu poluinformacija, naravno kako to u ovakvim slučajevima biva, razvila do neslućenih razmera.

Već su proizvedeni naslednici, govorilo se i o dve struje koje su u žestokoj borbi da preuzmu rukovođenje crno-belim kolektivom, čak i o Skupštini kluba koja bi trebalo da bude održana sutra.

Predrag Danilović ni tokom igračke karijere nije bio čovek koji ističe belu zastavu u najtežim trenucima. Istovetno se ponaša i kao funkcioner.

Ipak, u doba kada i najneverovatnije informacije ne mogu da šokiraju, sve pa i vest da legenda crno-belih odlazi sa rukovodeće funkcije, treba proveriti.

– Skupština!? Biće Skupštine kada se vratim sa odmora, početkom avgusta, ali nikakve vanredne na kojoj će biti podneta ostavka ili na kojoj će neko dobiti ostavku. Reč je o redovnom skupu na kom će se razgovarati o sutrašnjici kluba i prevazilaženju krize – glasio je odgovor Danilovića na priče koje su kružile Beogradom.

Ovu, kao i sve ostale vesti, mozete komentarisati i na nasem forumu: forum.volimpartizan.net

Izvor: Sportski žurnal