Ignjovski: Niko me iz Beograda nije zvao

U ovom času nije realno da napustim Ajntraht. Pre svega zbog obeštećenja, jer me za klub vezuje dvogodišnji ugovor, rekao je za “Novosti” Aleksandar.

IZNENADIO se i sam Aleksandar Ignjovski kad je na srpskim portalima pročitao da za njega interesovanje pokazuju Crvena zvezda i Partizan.

– Iskreno, niko me nije zvao iz Beograda. Ni Partizan, ni Crvena zvezda, za koju navijam. U ovom času nije realno da napustim Ajntraht. Pre svega zbog obeštećenja, jer me za klub vezuje dvogodišnji ugovor, a drugo jer trener Armin Veh ozbiljno računa na mene u predstojećoj sezoni – za “Novosti” uverava Ignjovski.

Od starog-novog trenera frankfurtskog tima stižu i javne pohvale na račun povremenog srpskog reprezentativca za partije i na desnom beku i na zadnjem veznom.

– Dobijam šanse na obe pozicije. Desnog beka sam uglavnom igrao u prošloj sezoni, u klubu su me doveli kao zadnjeg veznog i zamenu za Rodea koji je u Bajernu. Za sada dobro ide, pripremamo se za sezonu, borba je za mesto u timu jer je konkurencija velika, ali tako je uvek u Bundesligi. Nadam se dobroj sezoni.

“Bild” seli Slobodana Medojevića iz Frankfurta.

– Meni drugačije izgleda. Trener ga hvali, a kao i većina nas Slobodan igra svaki pripremni meč po poluvreme. Šta će biti pred start Bundeslige zaista je teško prognozirati – ističe 24-godišnji vezista.

Ovu, kao i sve ostale vesti, mozete komentarisati i na nasem forumu: forum.volimpartizan.net