Džonatan se nudi Partizanu!

Sudeći na osnovu izjava koje je dao Interovoj klupskoj televiziji, Brazilac Žonatan razmatra mogućnost ostanka u Partizanu.

Fudbalski klub Partizan omogućio je Brazilcu Žonatanu da trenira sa ekipom i održava fizičku spremu do pronalaska novog angažmana, a kako sada stoje stvari bivši član Intera mogao bi da ostane u Humskoj.

Doskorašnji član “Neroazura” izjavio je za Interovu klupsku televiziju da ne bi imao ništa protiv da karijeru nastavi u Partizanu samo ako pronađe zajednički jezik sa čelnicima kluba iz Humske.

“Treniram u Srbiji sa Partizanom, a ako me pitate da li bih ostao u tom klubu, mogu vam reći da razmatramo i tu opciju i da nije nerealno” rekao je Žonatan.

Momak koji je ponikao u Kruzeiru i igrao u Santosu u Evropi je još nastupao za Inter i Parmu ali tokom četiri godine provedene na “San Siru” nije opravdao očekivanja pa je nakon isteka ugovora napustio Milano.

“Svaki dan imam po dva treninga dnevno, jedan ujutru i jedan uveče, a moj agent radi na pronalaženju novog kluba. Još uvek vagamo opcije i ponude, jer ima raznih, ali imamo dovoljno vremena za konačnu odluku” dodao je Žonatan.

Uprkos tome što je Brazilac na ovaj način pokazao volju da ostane u Humskoj pitanje je da li Partizanu pored desnih bekova kakve trenutno ima u ekipi treba još jedan fudbaler na toj poziciji.

Brazilac Žonatan ispao je iz takmičarskog ritma i čini se da bi Partizan njegovim angažovanjem napravio grešku jer u timu već ima Miroslava Vulićevića i Ivana Bandalovskog i slobodno se može reći da je na poziciji desnog beka konkurencija najjača u ekipi Zorana Milinkovića.

Ovu, kao i sve ostale vesti, mozete komentarisati i na nasem forumu: forum.volimpartizan.net