Brašanac “skinuo” hrvatsku zastavu i provokatora poslao kući

Kada je obezbeđenje tražilo da se zastava ukloni “ponosni vlasnik” je uzeo u ruke i u nekoliko navrata prilikom prekida mahao njom ispred Babovića i ostalih igrača Partizana.

MALI, simpatični fudbalski objekat “Tengiz Burdžanadze”, bio je ispunjen do poslednjeg mesta na meču Dile Gori i Partizana. Temperatura koja je bila bliža 40. podeoku nego 30. nije sprečila pristalice gruzijskog šampiona da ispune stadion do poslednjeg mesta.

U većem delu navijanje je bilo korektno, osim provokacije sa hrvatskom zastavom okačenom na ogradi istočne tribine. Kada je obezbeđenje reagovalo i tražilo da se zastava ukloni “ponosni vlasnik” je uzeo u ruke i u nekoliko navrata prilikom prekida mahao njom ispred Babovića i ostalih igrača Partizana. Već posle gola Brašanca nije bilo ni provokatora, ni zastave.

http://www.sr.partizan.rs/wp-content/uploads/2015/07/fkp-dila0023.jpg

PODRŠKA 20-AK GROBARA
NIJE Partizan ni u Gruziji bio lišen pomoći najvernijih pristalica. Sa ekspedicijom kluba iz Humske u Gruziju je doputovalo 20-ak navijača koji su obilato koristili činjenicu da Dila Gori praktično i nema organizovanu navijačku grupu, već samo grupicu golobradih mladića koja je podržavala Sosijašvilijev tim sa istočne tribine.

FOTO: Zvanični sajt FK Partizan.