Milinković frapiran destrukcijom Dile: Zapanjujuće je da su oni šampioni

Mogu da budu zadovoljni što su primili samo jedan gol“, kaže trener Partizana.

Trener Partizana Zoran Milinković bio je zadovoljan rezultatom. Sali nije mogao da se načudi načinom na koji je Dila Gori pokušala da izvuče pozitivnu nulu u Humskoj.

Klasična destrukcija mogla je da se isplati Gruzinima. Srećom po Partizan proradio je Stefan Babović.

„Prelep ambijent, sjajna podrška navijača, nismo ih zakinuli, izgarali smo, apsolutno zaslužili pobedu, žalimo sto nije izražena sa više golova. Dosta toga dobrog smo uradili, ali nismo imali sreće da ranije damo gol koji bi nam verovatno dao jos vise podstreka i elana, ovo je dobar rezultat za Partizan“, bila je prva reakcija Milinkovića.

Poznat kao odmeren sagovronik ovog puta nije mogao da izdrži.

„Čudim se načinu igre Dile, ako su sa ovakvom igrom bili šampioni Gruzije, to je onda stvarno zapanjujuće. U revanšu će krenuti da vrate gol razlike, otvoriti nam više prostora, mi ćemo i tamo da igramo. Najvažnije je to da pobedimo u ovom dvomeču. Davno se neko od prvaka neke zemlje na našem stadionu nije predstavio ovako, neće biti loše za nas ako u revansu promene svoj stil igre, ovo je totalna destrukcija fudbala, bilo je teško probiti, ali mogli smo“, poručio je Milinković

On je dodao da je lako praviti dekadentnu igru. A zatim je prokomentarisao slavlje Babovića, te igre Abubakara i Božinova

„Stefan je zaslužio da postigne gol, izgarao je tokom celih priprema. Mislim da je dosta promenio način igre, mnogo trči, igra dosta brže, korektne su nam večeras bile i promene, igrači sa klupe su dizale ritam. Nisam video njegovu gestikulaciju prema navijačima posle gola, njegova priča je specifična, nekad je on koji daje sve a ne dobija nista nazad. Znam koliko mu ovaj gol znači. Abubakar je došao malo kasnije, ali zahvaljujući konstituciji i potencijalu brzo će da uđe u ritam. Brašanac je bio standardno dobar. Mislim da je vrlo lep utisak ostavio Jevtović. Svi su izgarali od prve do poslednje lopte“, rekao je Milinković.