Vuletić: Jedini sam profesor na Pravnom fakultetu čiji mejl počinje sa PFC

Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora Partizana i vanredni profesor na Pravnom fakultetu – u ulozi vođe navijača

Nesvakidašnja scena, za nezaborav…

– Utakmica sa Rudarom u Brunšviku nije bila otvorena za javnost, ali kad sam ispred stadiona video nekoliko navijača iz Austrije, koji prate Partizan čak i na treninzima kada smo u ovom delu Evrope, urgirao sam kod organizatora da uđu na tribine. A, kad su tek razvili zastavu Srbije i transparent ”Grobari Grac”… – puno je srce profesoru Vuletiću, vođi crno-bele ekspedicije tokom priprema na Pohorju.

Pred kraj utakmice Vuletić se udaljio od novinara iz Srbije i pridružio navijačima.

– Odlučio sam da im pomognem i podignem atmosferu. U tim trenucima zaboravio sam da sam funkcioner kluba, osetio sam se samo kao navijač, celu osnovnu i srednju školu proveo sam na Jugu.

Usledio je bogat opus Partizanovih pesama (izostalo samo: ”Uprava, napolje!”). Društvene mreže su još tokom noći preplavile fotografije iz Brunšvika.

– Studenti kojima predajem Rimsko pravo odlično znaju za moje navijačko opredeljenje i za strast prema Partizanu. Jedini sam profesor na Pravnom fakultetu čiji zvanični mejl počinje sa PFC – otkrio je Vladimir Vuletić.

Izvor: SPORTSKI ŽURNAL