Nemanja Glavčić za volimpartizan.net: Sanjam gol u derbiju!

Partizan je u poslednjoj deceniji izbacio mnogo talentovane dece iz svoje škole, svi oni su imali i svoje vrline i svoje mane, ali mahom su to sve bili dobri i vaspitani momci. Jedan u nizu talentovanih dečaka je Nemanja Glavčić, rođeni Kraljevčanin koji igra u veznom redu za naš sajt je odgovorio na nekoliko kratkih pitanja, nismo želeli da ga previše zamaramo jer su pripreme u toku a naš mali Valbuena kako su ga forumaši nazvali radi punom parom i svi se nadamo da ćemo ga ovog proleća što više gledati u crno belom dresu.

Glavčić je pre par dana postao profesionalac Partizana, vezao se ugovorom od 5 godina, a još kao klinac na večnu ljubav sa Partizanom.

Kada si počeo da se baviš fudbalom i kada si definitivno odlučio da je to poziv kojim želiš da se baviš?

Sa pet godina me je tata prvi put odveo na trening, tada se otklanja svaka dilema, fudbal je ono što će mi obeležiti život.

Kakav je osećaj biti deo prvog tima Partizana?
Dugo godina sam stajao “iza žice”, gledao igrače kako treniraju, igraju. Neopisiv je osećaj biti na terenu, deo ekipe, boriti se za Partizan, Grobare.

Ko ti je fudbalski uzor?
Nemam sad nekog idola kojeg bih posebno mogao izdvojiti što se svetskih asova tiče, kao detetu Partizana jasno je ko mi je uzor, nema tu puno filozofije.

Koje je tvoje najjače oružje na terenu?
Ne volim da pričam o sebi, tako sam vaspitan. Nadam se da će publika to prepoznati.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11046489_1056737601019807_1138159640765084902_n.jpg?oh=fbf53ea1f8abf6046994a1e7ee00a2bb&oe=5625F1DC
Kom treneru si najzahvalniji?
Od svakog sam “pokupio” po nešto, tako da ne bih izdvajao. Igor Spasić je čovek koji me je doveo u Partizan, njemu(ali i ostalima) dugujem puno toga.

Šta budan sanjaš kada je Partizan u pitanju?
Titula, pobedu/e na derbiju i gol.

Koja ti je omiljena navijačka pesma?
“Dobro pamtim sve…”

Koji ćeš broj nositi u Partizanu, imaš srećan broj?
Nisam preterano razmišljao o tome, bio sam osmica u omladinskoj školi i Teleoptiku. Zauzeta je trenutno, možda 80, videćemo…
Omiljeni strani klub?
Mančester Junajted.

Omiljeni strani fudbaler?
Ćavi Hernandez

U kojoj ligi bi voleo jednog dana da zaigraš?
Teško pitanje, možda Nemačka.

Da li ćeš za 10 godina kao fudbaler nekog evropskog velikana ponovo dati intervju za naš sajt?
Hvala na prognozama, naravno.